bullet journal

Beste Kogel Journal

Wanneer u uw kogeljournaal maakt, hebt u veel opties om uit te kiezen. Hoe kun je beslissen welke het beste is? Moet je gaan met de duurste, of de minst dure? Moet je gaan met een eenvoudig, single-paginal dagboek, of iets dat groter is? Hoe groot moet je tijdschrift zijn? Dit zijn slechts enkele van de vragen die u moet beantwoorden voordat u het beste kogeljournaal voor u kunt vinden.

Ten eerste moet u weten welk type journalistiek u wilt doen. Als u gewoon uw dag wilt bijhouden, is een eenvoudig paginagboek ideaal. Als u echter uw week, uw afspraken en uw maandelijkse activiteiten wilt plannen, hebt u een groter, complexer dagboek nodig met meerdere pagina’s. De beste kogeljournaalmaterialen omvatten Leuchtturm1917 dot-lakens of soortgelijke papieren van hoge kwaliteit.

De twee meest voorkomende stijlen van bullet-tijdschriften die ik heb gezien, zijn gevoerd of gestippeld papier. Wat is het verschil? Kun je zien waarom de keuzes anders zijn? Om de verschillen beter te begrijpen, kunt u onderzoeken hoe gevoerd en gestippeld papier verschilt.

Gevoerde bullet tijdschriften gebruiken een losse pagina-systeem om verdelers tussen elk kogelpunt te behouden. De pagina’s kunnen affiliate-links bevatten en kunnen de pagina’s zelf andere opmaak bevatten, zoals headers of footers. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van beklede papier is dat u de lay-out gemakkelijk in een oogopslag kunt zien. Het heeft niet de neiging om er rommelig uit te zien als enkele van de andere stijlen van bullet-tijdschriften. Ook worden de pagina’s meestal niet vastgelijmd. Misschien vindt u dat sommige bullet-tijdschriften aansluitingen kunnen bevatten, maar dit is niet altijd het geval.

Voor degenen die het internet willen gebruiken voor alles, en vooral als het gaat om het maken van dingen vanuit huis, is een Etsy-site misschien de perfecte plek om te beginnen met uw bullet-journaal. Etsy is een website waarmee mensen handgemaakte ambachten kunnen maken. Enkele van de beste bullet-tijdschriften die ik heb gezien, gebruik Etsy als een medium voor het weergeven van hun ambachten. Etsy-pagina’s kunnen affiliate-links bevatten, maar dit is niet altijd het geval. Er zijn ook andere manieren om handgemaakte ambachten via Etsy te verkopen.

Grafieken, of rasterjournalen, zijn een andere optie die steeds populairder wordt. Een kogeljournaal kan eenvoudig worden geconverteerd in een grafische notebook via het gebruik van sommige software. Deze notebooks worden vaak notebookcomputers genoemd. Veel van de functies die beschikbaar zijn op de typische Notebook-computer, inclusief het verwerkingshulpmiddelen van Word-verwerking, zijn ook beschikbaar op de Notebook-stijl van het raster.

Meer informatie lees je hieronder My Lovely Notebook