Uit eten Amstelveen

Uit eten in Amstelveen bij Dolce Verona

Graag heten wij u welkom bij Dolce Verona, een Italiaans restaurant waar wij diverse specialiteiten serveren. Wilt u een keer lekker uit eten gaan in Amstelveen? Dan staan wij voor u klaar. Op onze website kunt u online de menukaart bekijken om een impressie van onze gerechten te krijgen. Ook kunt u ons restaurant bekijken middels een 3D-wandeling.

Uit eten AmstelveenEen sfeervolle avond met heerlijk eten

Uit eten in Amstelveen bij Dolce Verona is een culinair feestje. Dankzij ons ruime aanbod van gerechten is er voor ieder wat wils. Wat denkt u bijvoorbeeld van bruschetta, gepelde gamba’s of risotto met zeevruchten? Uiteraard hebben wij ook tal van pizza’s op de menukaart staan. Het is ook mogelijk om u te laten verrassen door onze chefkok! U kunt namelijk kiezen voor een verrassingsmenu van 3 of 4 gangen waar u een vaste prijs voor betaalt. Wij vullen onze menukaart regelmatig aan omdat wij met seizoensgebonden producten werken. Wij gebruiken verse ingrediënten en dat proeft u zeker terug! Tevens kunt u rekenen op passend wijnadvies van onze medewerkers. U kunt rekenen op een ruime keuze in wijnen.

U kunt bij ons ook afhalen

Ons restaurant is dagelijks geopend van 16.00u tot 22.00u. Wilt u lekker Italiaans eten maar heeft u geen zin om te koken? Ook afhalen en bezorgen is iedere dag mogelijk! Bel ons om uw bestelling door te geven of om een tafel te reserveren: 020 3455177.

   Contact     Menukaart