Restaurants in Amstelveen

Zoekt u Restaurants in Amstelveen?

Wanneer u op zoek bent naar gezellige restaurants in Amstelveen, mag u Dolce Verona absoluut niet overslaan. Wij verwelkomen u graag in ons sfeervolle restaurant waar u kunt rekenen op een uitstekende service. Bekijk onze menukaart online om een impressie te krijgen van ons veelzijdige restaurant!

Restaurants in AmstelveenOver ons

Tussen de vele restaurants in Amstelveen treft u ook ons Italiaanse restaurant aan. In 2010 zijn wij gestart en in de tussentijd hebben wij al een tevreden klantenkring opgebouwd. Kenmerkend voor ons restaurant is dan ook de persoonlijke service. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u, zowel in de bediening als in de keuken. Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen u tevens passend advies geven over wijn-spijscombinaties. Kunt u geen keuze maken uit onze uitgebreide menukaart? Dan kunt u ook kiezen voor ons verrassingsmenu! U hoeft enkel te laten weten wat u absoluut niet lust en onze chefkok gaat vervolgens voor u aan de slag. Voor een vaste prijs kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen-diner.

Wij bezorgen ook

De echte Italiaanse restaurants in Amstelveen zijn zeldzaam. Daarom heten wij u van harte welkom bij Dolce Verona, waar u kunt rekenen op heerlijke gerechten. Wij bereiden alles vers en dat proeft u! Wanneer u wilt komen eten, raden wij aan om even te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Heeft u geen zin om de deur uit te gaan maar wilt u toch lekker eten? Geen probleem, wij komen uw eten graag bij uw thuis bezorgen. Bel ons op 020 3455177 om uw bestelling door te geven.

   Contact     Menukaart