Pizza bestellen Amstelveen

Pizza bestellen in Amstelveen

Wilt u een pizza bestellen in Amstelveen en omstreken? Maak dan kennis met Italiaans restaurant Dolce Verona! U kunt onze menukaart eenvoudig online bekijken en vervolgens uw favoriet kiezen. Met meer dan 15 pizza’s op het menu is er voor ieder wat wils!

Pizza bestellen AmstelveenWij bezorgen iedere dag!

Dolce Verona is een Italiaans restaurant waar u kunt tegen aantrekkelijke prijzen kunt komen eten. Op onze uitgebreide menukaart vindt u niet alleen pizza’s, maar ook risotto en verse pasta’s. Ook beschikken wij over een wijnkaart. Zowel grote als kleine gezelschappen zijn bij ons van harte welkom. Wij zorgen er graag voor dat uw avond geheel naar wens verloopt. Wel raden wij aan om te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

Heeft u geen zin om te koken of om de deur uit te gaan? Geen probleem, u kunt uw pasta of pizza bij ons bestellen. Wij bezorgen dagelijks in Amstelveen van 16.00u tot 22.00u. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Kortom: voor iedere situatie en iedere gelegenheid bieden wij wel een mogelijkheid. Het is dan ook niet voor niets dat wij in de loop der jaren een tevreden klantenkring hebben opgebouwd.

Bestel uw pizza online

Heerlijk eten tegen aantrekkelijke prijzen, dat is kenmerkend voor Dolce Verona! Wilt u een pizza bestellen in Amstelveen? Dan hoeft u dus niet verder te zoeken. Via de button op onze website kunt u uw bestelling doorgeven. Eet smakelijk!

   Contact     Menukaart