Italiaans restaurant Uithoorn

Italiaans restaurant nabij Uithoorn

Maak kennis met Dolce Verona, een Italiaans restaurant nabij Uithoorn. Bij ons staat een persoonlijke service en kwalitatief goed eten hoog in het vaandel. Wij gebruiken uitsluitend verse ingrediënten en dat proeft u terug. Ook hebben wij regelmatig specialiteiten die zijn aangepast aan het seizoen. Omdat wij de menukaart regelmatig aanpassen is ieder bezoekje weer de moeite waard! Bekijk onze menukaart online en laat u verrassen door de diversiteit!


Laat u verrassen door onze chefkok

Ook aan de kleintjes hebben wij gedacht, wij bieden namelijk diverse kindermenu’s aan. Kunt u geen keuze maken? Dan is het mogelijk om een verrassingsmenu te bestellen voor een vaste lage prijs. Onze medewerkers staan klaar om u een culinaire avond te bezorgen waarbij u volledig kunt ontspannen. Indien gewenst adviseren zij ook over een passende wijn! Wilt u komen eten bij ons Italiaanse restaurant nabij Uithoorn, dan raden wij aan om even te reserveren. Ook met grote gezelschappen bent u natuurlijk welkom! Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons terras waarbij u uitzicht heeft op het water.

U kunt ook online bestellen!Italiaans restaurant Uithoorn

Dolce Verona is gevestigd in Amstelveen, maar ons Italiaanse restaurant is erg goed bereikbaar vanuit Uithoorn en Aalsmeer. Er is voldoende gelegenheid om uw auto gratis te parkeren. Heeft u geen zin om de deur uit te gaan? Dat is geen probleem, u kunt onze gerechten ook online bestellen! Wij bezorgen dagelijks van 16.00u van 22.00. Graag tot ziens bij Dolce Verona.

   Contact     Menukaart