Italiaans restaurant Aalsmeer

Italiaans restaurant nabij Aalsmeer

U bent op zoek naar een Italiaans restaurant in Aalsmeer? Dat treft, want bij Dolce Verona kunt u sfeervol uit eten tegen scherpe prijzen. Wij staan dagelijks voor u klaar van 16.00 tot 22.00u en serveren de lekkerste gerechten. Naast onze reguliere menukaart bieden wij ook specialiteiten aan. Deze zijn gebaseerd op het seizoen en worden dagvers bereid! U kunt bij ons altijd rekenen op hoge kwaliteit en een goede service. Wij vinden het belangrijk om de aandacht voor iedere gast te nemen zodat u een avondje optimaal kunt ontspannen en genieten van ons eten.

Italiaans restaurant AalsmeerVoor ieder wat wils

In ons Italiaanse restaurant nabij Aalsmeer kunt u onder andere pizza, verse pasta’s en risotto eten. Ook hebben wij een ruim scala aan voor- en nagerechten. Voor de kleintjes bieden wij ook diverse kindermenu’s aan. Iedereen kan bij ons lekker eten, of het nu om een groot of klein gezelschap gaat. En kunt u geen keuze maken, dan kunt u ook kiezen voor ons verrassingsmenu. Voor een vaste prijs krijgt u dan een 3-gangen-menu. Wilt u komen eten bij ons Italiaanse restaurant nabij Aalsmeer? Dan raden wij aan om even te reserveren. Zo weet u zeker dat wij een tafel voor u vrij hebben. Bel ons op 020 3455177 om te reserveren.

Geen zin om te koken?

Wist u dat u bij Dolce Verona ook eten kunt afhalen of laten bezorgen? Ideaal wanneer u geen zin heeft om te koken maar toch graag lekker en goedkoop wilt eten! Bekijk onze menukaart online en bestel eenvoudig uw favoriete gerecht online. Eet smakelijk!

   Contact     Menukaart