Eten bestellen Amstelveen

Eten bestellen regio Amstelveen

Heeft u geen zin om te koken maar wilt u toch lekker eten? Dan kunt u eenvoudig online eten bestellen in Amstelveen bij Dolce Verona. U vindt een groot deel van onze menukaart online terug en kunt dit gewoon thuis laten bezorgen. Woont u dichtbij, dan kunt u het eten ook bij ons afhalen! Natuurlijk kunt u ook een tafel reserveren in ons Italiaanse restaurant, wij staan voor u klaar.

Eten bestellen AmstelveenBestel uw favoriete gerechten online

Dolce Verona is een Italiaans restaurant waar u eten kunt bestellen in de regio Amstelveen. Sinds 2010 kunt u bij ons komen eten, maar ook kunt u bestellen en afhalen. Wij zijn gevestigd aan de Kostverlorenhof 55 waar u heerlijk op ons terras aan het water kunt plaatsnemen. Maar ook in ons sfeervolle restaurant zult u zich volledig op uw gemak voelen. Heeft u geen zin om de deur uit te gaan, dan kunt u eenvoudig uw favoriete gerechten uitkiezen en thuis laten bezorgen. Onze keuken is dagelijks geopend van 16.00u tot 22.00u.

Een ruime keuze in gerechten

Bekijk onze menukaart online en bel ons wanneer u eten wilt bestellen in Amstelveen! U zult direct zien dat u een zeer ruime keuze heeft. Denk bijvoorbeeld aan verse pizza’s en pasta’s, maar ook risotto behoort tot de mogelijkheden. Heeft u vragen omtrent ons restaurant? Aarzel niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

   Contact     Menukaart