Amstelveen restaurant

Welkom bij Amstelveen’s restaurant Dolce Verona

Woont u in de regio Amstelveen en zoekt u een restaurant, dan laten wij u graag kennis maken met Dolce Verona. Zowel grote als kleine gezelschappen kunnen bij ons terecht voor een gezellig en zorgeloos avondje uit eten. Ook aan de kleintjes is gedacht met een speciaal kindermenu. Er is voor iedereen wel een passend gerecht te vinden op onze menukaart, die u online vast kunt bekijken om een indruk te krijgen.

Amstelveen restaurantWij adviseren u graag

In onze keuken maken we gebruik van seizoensgebonden producten en verse ingrediënten. Dit betekent dat onze menukaart ook regelmatig wordt aangepast. Hierdoor is een bezoek aan Dolce Verona altijd weer de moeite waard. Kunt u geen keuze maken? Dan adviseren wij u graag door aandachtig naar uw wensen te luisteren. U kunt natuurlijk ook kiezen voor ons verrassingsmenu. De chef-kok gaat dan voor u aan de slag en u betaalt een vaste prijs voor een heerlijk 3-gangen-diner. Ook voor een passende wijn kunt u op ons rekenen! Laat ons gerust weten wat u niet lust, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Laat u verrassen door onze scherpe prijzen

Komt u eten bij ons restaurant te Amstelveen? Dan raden we aan om te reserveren zodat u niet voor teleurstellingen komt te staan. Wist u dat u bij ons tevens kunt afhalen en laten bezorgen? Ideaal wanneer u lekker Italiaans wilt eten maar de deur liever niet uit gaat! Wij bezorgen iedere dag vanaf 16.00u. Dankzij onze scherpe prijzen is het absoluut de moeite waard om uw eten lekker thuis te laten bezorgen.

   Contact     Menukaart